Hans-Petter Nygård-Hansen, Ingeborg Volan og Anne Worsøe utgjør tech-panelet som gjør opp status på vei inn i et nytt år. Kampanje oppsummerer teknologiåret 2017 og ser inn i glasskulen for 2018.

Vi er i ferd med å legge bak oss et 2017 sterkt preget av teknologisk utvikling. 4.

desember var det 25 år siden verdens første SMS ble sendt, Google har spyttet inn millioner i støtte til teknologiske prosjekter i norske selskap, virtuelle assistenter har for alvor blitt adoptert i Norge og radioen ble heldigital.  – Jeg kunne kjapt skrevet en hel roman om den teknologiske utviklingen vi har sett det siste året, sier Anne Worsøe til Kampanje.  Worsoe i Bakken & Bæck jobber med selskapets satsing på internasjonale ventures, forretningsutvikling og større innovasjonsprosjekter og har over 20 års erfaring med startups og investeringskapital. 2017 mener hun mest har handlet om bitcoins inntog, kunstig intelligens og #metoo.

– 2017 var det året kryptovaluta eksploderte: Bitcoin gikk fra å være noe man assosierte med lyssky virksomhet til å bli allemannseie, med raskere vekst i verdi enn noe annet digitalt fenomen i historien. Kunstig intelligens-miljøet diskuterte for alvor de etiske problemstillingene i møtet mellom mennesket og maskin, samtidig som roboten Sophia fikk statsborgerskap i Saudi-Arabia og ertet på seg selveste Elon Musk på Twitter, sier Worsøe. Read more from kampanje.com…

thumbnail courtesy of kampanje.com